Basisschool Op Weg
Vakanties Bieb Op School
Kalender
<
Juni
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Bieb Op School

In de Bibliotheek op school zijn de mooiste en nieuwste boeken te leen zoals leesboeken, informatieboeken, prentenboeken en strips. Leerlingen kunnen boeken uit de kasten in de Bibliotheek op school lenen én boeken reserveren uit de hele collectie van de Bibliotheek Gelderland Zuid. De gereserveerde boeken worden op school bezorgd. Je kind mag ook een boek voor thuis lenen. Via school hoort u hoe dit in z'n werk gaat.

Hier kunnen de leerlingen inloggen voor het reserveren van boeken bij de Bieb. Hiervoor hebben ze zelf een wachtwoord nodig. Dit is bekend op school.

Bieb op School Gratis jeugdlidmaatschap Bibliotheek Gelderland Zuid
De bibliotheek en de school werken intensief samen, maar dit betekent niet dat je kind automatisch lid is van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Wil je kind onbeperkt boeken lenen, ook buiten schooltijd en in de vakantie? Dat kan via de reguliere vestigingen van de Bibliotheek Gelderland Zuid. Kinderen tot 18 jaar kunnen gratis jeugdlid worden. Ze hebben dan ook toegang tot e-books en luisterboeken en krijgen korting op jeugdactiviteiten. Kijk op www.obgz.nl/lid-worden of informeer bij de bibliotheek bij u in de buurt.
Beste ouders,