Basisschool Op Weg
Vakanties Bieb Op School
Kalender
<
Juni
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Werkgroepen

Werkgroepen
Voor het organiseren en uitvoeren van de verschillende activiteiten zijn wij altijd op zoek naar ouders die willen helpen! Dat kan door u aan te melden voor een van de werkgroepen óf uw hulp aan te bieden als er oproepen geplaatst worden vanuit de werkgroepen. Deze oproepen vindt u terug in het Rammetje, de digitale nieuwsbrief van school.

Door te helpen bent u nauw betrokken bij de organisatie van leuke activiteiten voor de leerlingen en uw eigen kind(eren) op school! Het is fijn om dit samen met andere ouders mogelijk te maken. Door het jaar heen zijn er verschillende werkgroepen die opgestart worden.

Wat wordt er verwacht?
Werkgroepen bestaan meestal uit diverse ouders en enkele leerkrachten. Zij organiseren gezamenlijk activiteiten voor de hele school. Voor het schooljaar 2022-2023 zijn de volgende werkgroepen actief:
  • Sinterklaas                          Opstart begin oktober, viering 5 december 2022
  • Kerst                                       Opstart half oktober, viering 22 december 2022
  • Carnaval                               Opstart november, viering 17 februari 2023
  • Koningsspelen                   Opstart januari, viering 21 april 2023
  • Schoolreis                            Opstart oktober, schoolreis 25 mei 2023
Daarnaast zijn er twee doorlopende groepen ouders actief:
  • Luizencontrole                                  vacature
  • Kleding- en speelgoedbeurs     (Coördinator Claudia van Steen)
  •  Speelplein
Heeft u interesse?
De inschrijflijsten voor de werkgroepen vindt u in de hal op school, naast de deur van de lerarenkamer. U kunt u naam en contactgegevens noteren op de lijst van uw voorkeur. Vervolgens krijgt u van de oudervereniging een bericht over de opstart van de werkgroep. Hierin staat precies vermeldt wat er van u wordt verwacht de komende periode. Deze drie groepen kunnen het hele jaar door uw hulp gebruiken. 

U kunt ook contact opnemen met de coördinator van alle  werkgroepen, Anouk Wijnhoven of stuur een mail naar het secretariaat van de oudervereniging  oudervereniging@op-weg.nl  U krijgt zo spoedig mogelijk antwoord.

In het Huishoudelijk reglement van de vereniging staat vermeld wat de verwachtingen zijn van de werkgroepen. Deze informatie vindt u hier.