Basisschool Op Weg
Vakanties Bieb Op School
Kalender
<
Juni
>
Ma
Di
Wo
Do
Vr
Za
Zo

Oudervereniging (OV) van Basisschool Op Weg

Heeft u een of meerdere kinderen op Basisschool Op Weg? Dan bent u automatisch lid van de OuderVereniging. Welkom bij de club! De OuderVereniging (OV) organiseert  leuke activiteiten voor de kinderen op school. Denk daarbij aan Sinterklaas, Kerst, Carnaval, Koningsspelen, Schoolreisje en leuke activiteiten in de klas. Maar ook de Luizencontrole, Kleding- en speelgoedbeurs en Speelpleinwerkgroep worden gefaciliteerd door de Oudervereniging. Al deze activiteiten worden georganiseerd door ouders die actief zijn in werkgroepen en in de diverse klassen samen met de leerkrachten van Op Weg.

Om deze activiteiten te bekostigen hebben we  geld nodig. De OV vraagt daarom aan alle ouders om een vrijwillige bijdrage. Voor dit schooljaar is deze bijdrage vastgesteld op € 50,- per kind. Dit geld komt ten goede aan zaken die de sfeer en kwaliteit van het schooljaar van uw kind verhogen, maar waar geen of weinig geld voor beschikbaar wordt gesteld door de overheid.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de Oudervereniging, het bestuur en de activiteiten. Heeft u vragen of opmerkingen, stuur dan een mail aan oudervereniging@op-weg.nl. Of spreek een van de bestuursleden aan.

Organisatie


Vergaderingen OV

Het bestuur vergadert een aantal keren per jaar. De vergaderingen zijn openbaar en de data voor 2023-2024 staan in de kalender op Parro.

- 9 oktober
- 20 november
- 22 januari
- 18 maart
- 27 mei


De verslagen van de vergaderingen vindt u in het aparte submenu van de OV. Reacties of vragen zijn uiteraard van harte welkom!


OV berichten in het Rammetje

Regelmatig plaatsen wij berichten in het rammetje met daarin veel nieuws over werkgroepen, terugblik AOV, groepsouders, etc.

Ledenavonden

Het bestuur organiseert jaarlijks de Algemene Ledenvergadering bij de start van het nieuwe schooljaar. Daarnaast vindt aan het einde van het jaar de Actieve Oudervergadering plaats.  Tijdens deze avond wisselen ouders uit werkgroepen en groepsouders met elkaar ervaringen en ideeen uit.